Palvelut

Tietoiseen työelämään

TIIMIT TOIMIVIKSI

Koetko, että työntekijäsi voivat huonosti? Tai, että kaikki on mielestäsi kunnossa, mutta silti jokin jumittaa eikä tuloksia tule? Millaista hiljaista tietoa työntekijöillä on yrityksesi tilanteesta? Haluatko, että näkymättömästä tulee näkyvää? Päästään jumista kohti ratkaisuja ja sitä kautta kohti yhteistä hyvää. Niin yrityksenä kuin ihmisinä.

kurssit ja workshopit

Haluatko aidosti vaikuttaa työntekijöidesi jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?  Haluatko ennaltaehkäistä mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja tai hillitä vaihtuuvuutta? Mielentaito -workshopeista  sekä Taitoja tasapainoon kurssilta saat taitoja, joilla voi vahvasti vaikuttaa  stressinhallintaan  ja tunteiden säätelyyn ja mitkä selkeästi parantavat työyhteisön ilmapiiriä.

Kiinnostuitko? Tartu hihasta eli klikkaa tästä ja kysy lisää

Lyhytterapia

Onko työyhteisössäsi paljon mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja? Haluatko, että mieltä askarruttaviin asioihin saa nopeasti apua sen sijaan, että niistä muodostuu pitkäaikaisia haasteita? Matalan kynnyksen keskustelun avulla työntekijäsi saa nopeasti apua mieltä askarruttaviin asioihin.

Coaching

Meinaatko sinä uupua työssäsi? Tai, onko työyhteisössäsi uupumisvaarassa olevia työntekijöitä? Uupumista voidaan estää ja tukea jaksamista. Yksilöcoachingissa käydään läpi, mikä työssä tai arjessa kuormittaa ja miten päästä vähemmän kuormittavaan arkeen kiinni.    Coachauksen avulla saadaan aikaan kestäviä ja konkreettisia muutoksia, mikä näkyy henkilöstön parantuneena hyvinvointina ja suorituskykynä. Coachausprosessia  tukee kurssimme Taitoja tasapainoon – keinoja stressinhallintaan ja tunteiden säätelyyn.