Palvelut

Tietoiseen työelämään

Kartoitus

Koetko, että työntekijäsi voivat huonosti? Tai, että kaikki on mielestäsi kunnossa, mutta silti jokin jumittaa eikä tuloksia tule? Millaista hiljaista tietoa työntekijöillä on yrityksesi tilanteesta? Haluatko, että näkymättömästä tulee näkyvää? Päästään jumista kohti ratkaisuja ja sitä kautta kohti yhteistä hyvää. Niin yrityksenä kuin ihmisinä.

Koulutukset

Haluatko aidosti vaikuttaa työntekijöidesi jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?  Haluatko ennaltaehkäistä mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja? Mielentaidot ovat pieniä arjen taitoja, joilla voidaan vahvasti vaikuttaa jokaisen henkilökohtaiseen hyvinvointiin ja parantaa myös työyhteisön ilmapiiriä.

Kiinnostuitko? Tartu hihasta eli klikkaa tästä ja kysy lisää

Walk in terapia

Onko työyhteisössäsi paljon mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja? Haluatko, että mieltä askarruttaviin asioihin saa nopeasti apua sen sijaan, että niistä muodostuu pitkäaikaisia haasteita? Matalan kynnyksen keskustelun avulla työntekijäsi saa nopeasti apua mieltä askarruttaviin asioihin.

Coaching

Haluatteko nostaa tekemisen laadun ja tuloksen yrityksessänne uudelle tasolle? Onko työyhteisössänne muutostilanne ja paljon uusia rooleja? Tarvitsetteko apua henkilöstön kehittymisen tueksi? Coachauksen avulla saadaan aikaan kestäviä ja konkreettisia muutoksia, mikä näkyy henkilöstön parantuneena hyvinvointina ja suorituskykynä.