ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Mitä?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, jossa painopiste on voimavaroissa ja vahvuuksissa. Voimme hyödyntää menneisyyden kokemuksia selviytymiskeinojen löytämisessä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa löytämään uusia näkökulmia, pysähtymään tähän hetkeen ja pienin askelein ohjaa kohti tyytyväisempää elämää.

Käytän asiakkaan toiveiden puitteissa mindfulnessia osana ratkaisukeskeistä työskentelyä. ​Halutessasi saat konkreettisia työkaluja tunteiden kanssa olemiseen. (TMS)

Milloin?

Ihmisyyteen kuuluu kipu ja haasteet. Ne ovat vastapainona muille tunteille. Jos koet, että haluat näkökulmia omiin haasteisiisi tai tilanteeseesi , voit varata ajan keskustelulle. Menneisyyteen emme voi vaikuttaa, mutta tähän hetkeen ja tulevaisuuteen voimme. 

Lyhytterapiaan voit varata ajan isomman tai pienemmän haasteen kanssa. Käyntikerrat voi olla yhdestä kerrasta kymmeniin kertoihin, voit määritellä sen itse tarpeesi mukaan.

kivet kämmenellä

Miten pääsen?

Lyhytterapiaan voit varata suoraan ajan.  Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Lyhytterapia ei kuulu Kela -korvauksien piiriin.

Ajanvaraus ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan on jo ensimmäinen askel. Varaa aika alla olevasta linkistä!

Etätapaaminen:

Varaa aikasi ajanvarauskalenterista tai sähköpostilla erika@mielenmajakka.fi

Saat Microsoft Teams linkin sähköpostiin ennen sovittua aikaa. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja internet -yhteyden.

Voit testata linkkiä etukäteen

unikon kukka

Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina toimii Erika Setälä.
Erika valmistuu syksyllä 2021.

Koulutuksen ollessa kesken hinta on 40€/45min (sis. ALV.)

Lue Erikasta lisää