Me

Palapelistä tulee kokonaisuus, kun sen kaikki palat ovat oikeilla paikoillaan ja jokainen palanen on eheä. Me  Mielenmajakalla uskomme vahvasti Tommy Hellstenin sanoin: “On yhteisö mikä tahansa, se voi hyvin vain silloin, kun sen jäsenet voivat hyvin”. Näin toimimme keskenämmekin ja toivomme sitä sinunkin työyhteisöllesi. Meitä yhdistää lämmin, ihmisyyttä arvostava asenne ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Uskomme hyvään, eteenpäin katsovaan ja toiveikkuutta lisäävään lähestymistapaan. Uskomme siihen, että yksilöä vahvistamalla koko työyhteisö voi hyvin.Erika

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, reteaming-valmentaja ja mindfulness-ohjaaja

Olen terapeuttina paitsi tavoitteellinen, ennen kaikkea lempeä ja oivalluttava rinnallakulkija.  Olen luonteeltani tarkka havainnoija. Sanotaankin, että minulla on ainutlaatuinen kyky löytää kokonaisuudesta olennainen niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyssä.  Kanssani näkymättömästä tulee näkyvää – ja siten ratkaistavissa olevaa.

Intohimoni on työskennellä niin yksilö- kuin ryhmätasolla niin, että mielenterveyssyistä johtuvat poissaolot vähenevät. Haaveilen, että omalla toiminnallani saan madallettua ihmisten kynnystä puhua vaikeistakin asioista. Haaveilen myös, että jokaisella on mahdollisuus saada apua mahdollisimman nopeasti. Näistä syistä olen perustanut Mielenmajakan.  Hyvä (työ)elämä on jokaisen oikeus! 

Emilia

Filosofian maisteri, Positive Psychology Coach®, aineenopettaja, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettaja, Practioner of NLP“Jokaisen ihmisen sisällä loistaa kirkas valo.”

Olen  valmentajana lämmin, läsnäoleva sekä kuuntelija. Oivalluttavilla kysymyksillä autan asiakasta löytämään itsestään ja tilanteestaan jotain uutta ja merkityksellistä. Minulle valmentajan työn parhaita hetkiä ovat, kun asiakas oivaltaa itsestään jotain kaunista ja vahvaa. Uskon vahvasti, että oman sisäisen valon näkeminen on yksi suurimmista moottoreista inhimillisen kasvun polulla. 

Uskon, että organisaatioiden kehittyminen lähtee aina ihmisistä: jokaisen yksilön hyvinvoinnista  ja inhimillisestä kasvusta. Siksi minua innostaa ennen kaikkea ihmisen kasvun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen itsetuntemuksen vahvistamisen avulla.

Maria

Positive Psychology Coach, KM, luokanopettaja, opinto-ohjaaja, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettaja, Mindfulness -ohjaaja Certified Mindfulness Facilitator CMIF®, Lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaito -ohjaaja Certified Mindfulness Facilitator CMIF® ja Licenced Practioner of NLP, Licenced Master of NLP.“Ei mikään ole niin hoitavaa kuin kohtaaminen”

Työssäni valmentajana ja kouluttajana yhdistän elementtejä opettajuudesta, valmentamisesta sekä mindfulness-ohjauksesta. Kouluttajana olen selkeäsanainen, lämminhenkinen ja ajatuksia herättävä. Koulutusteni sanotaan olevan oivalluttavia ja mieleenpainuvia. Valmentajana olen empaattinen ja innostava, kohtaamisia rakastava! Olen ollut solmussa niin elämäni kuin itseni kanssa, käynyt läpi pari uupumustakin ennen kuin opin, että hyvä elämä on meidän kaikkien saatavilla. Tässä prosessissa olen hyötynyt vahvasti hyväksyvän, tietoisen läsnäolon harjoituksista.  Haluatko sinäkin elää hyvää elämää? Autan siinä sinua.  Intohimoni valmennuksessa on auttaa sinua kukoistamaan eli voimaan niin hyvin, että voimavarasi ja oman elämäsi vaatimukset ovat tasapainossa.