COACHING

Kehittymisen, kasvun ja hyvinvoinnin tueksi

COACHING

Coaching on tehokas ja ennen kaikkea syvällinen menetelmä ihmisen kehittymisen ja kasvun tueksi. Se sopii erinomaisesti ammatilliseen kehittymiseen ja tueksi muutostilanteisiin. Coachauksen avulla saadaan aikaan kestäviä ja konkreettisia muutoksia, mikä näkyy henkilöstön parantuneena hyvinvointina ja suorituskykynä.

Coachimme auttavat sinua mm. uuden roolin haltuunotossa, ajankohtaisissa haasteissa, oman potentiaalin vapauttamisessa, esimiehenä kehittymisessä ja henkilökohtaisessa sekä ammatillisessa kasvussa. Coachauksen avulla suunta selkeytyy ja oma potentiaali saadaan paremmin käyttöön sekä omien että yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mielenmajakan coachauksessa viitekehyksemme on positiivisessa psykologiassa – hyvän (työ)elämän, vahvuuksien ja voimavarojen tieteessä.

Valmennettava ja coach tapaavat kasvotusten tai virtuaalisesti. Tapaamisissa keskitytään valmennettavan valitsemiin aiheisiin ja henkilökohtaiseen kasvuun. Prosessin pituus on tavallisesti 4-10 kertaa.

Varaa tästä ilmainen aloitustapaaminen

KARTOITUS

Koetko, että työntekijäsi voivat huonosti? Tai, että kaikki on mielestäsi kunnossa, mutta silti jokin jumittaa eikä tuloksia tule?

KOULUTUKSET

Haluatko aidosti vaikuttaa työntekijöidesi jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? Haluatko ennaltaehkäistä mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja?

WALK IN TERAPIA

Onko työyhteisössäsi paljon mielenterveyssyistä johtuvia poissaoloja? Haluatko, että mieltä askarruttaviin asioihin saa nopeasti apua sen sijaan, että niistä muodostuu pitkäaikaisia haasteita?

COACHING

Haluatteko nostaa tekemisen laadun ja tuloksen yrityksessänne uudelle tasolle? Onko työyhteisössänne muutostilanne ja paljon uusia rooleja?